Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Vereség a Ligakupában: Videoton - DVSC-TEVA 0-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 17.

ImageA Ligakupa középdöntő „A” csoportjában a csoportelsőségért harcban lévő két együttes találkozott Székesfehérváron. Mindkét csapat komolyan vette a találkozót, igaz a Debrecen valamivel több NB I-es játékosát pihentette, ami érthető is, hiszen a vendégek már péntek este bajnoki mérkőzést játszanak Szombathelyen. - Vidi helyzettel kezdődött a mérkőzés, ám Pantic hatalmas bravúrt mutatott be Lencse lövését követően. Nem sokkal később szinte a semmiből szerzett vezetést a DVSC, Yannick lövése jött ki Tujvelről, a kipattanót pedig Szilágyi közelről lőtte a kapuba.

Tovább...
 
Ifik: Épphogy kitartott az előny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageIzgalmas hajrában aratott idegenbeli győzelmet az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - tudtuk meg Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: "Az első félidőben már kilenc góllal is vezettünk, azonban – a felnőtt csapatban is szereplő ifisták pihentetésének a következtében – az előny fokozatosan olvadt, de végül egygólnyit sikerült megőriznünk belőle."

Tovább...
 
Junior bajnokság: Aranyérmes a csapatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 17.

ImageZsinórban háromszor – kétszer idegenben - győzték le a székesfehérvári hokisok a döntőben a Bp. Sztárokat, akik Székesfehérváron sem tudtak megálljt parancsolni a mieinknek, s a tegnap esti fordulatos 3-2-es győzelemmel juniorjaink bajnoki címet ünnepelhettek.

Tovább...
 
Hatgólos vereség Vásárhelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageA tizenhat gólos Koroknai Viktória vezérletével 38-32-re győzte le az ASA-Consolis-HNKC a tartalékos Alcoa FKC-t. Pálfay Károly sajtóreferens arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy a fehérváriak a roppant kiélezett bajnoki hajrában így újabb lehetőséget szalasztottak el arra, hogy bebiztosítsák a helyüket az 5-8. helyezett rájátszásába.

Tovább...
 
Ifjúsági bajnokság: Március 24-től csata a bronzért Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 15.

ImageHosszú egyeztetések után eldőlt, hogy a székesfehérvári ifjúsági hocky csapat március 24-én, jövő szerdán kezdi meg szereplését az SC Csíkszereda ellen a bajnoki bronzéremért. Valamennyi mérkőzés helyszíne az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok lesz.

Tovább...
 
Idegenbeli győzelem a ki-ki meccsek első játéknapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageGyőzelemmel kezdte a 12-14. helyért zajló rájátszást a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a férfi röplabda NB I-ben. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy az első játéknapon a Sümeg otthonában sikerült nyerni, méghozzá meggyőző játékkal. Részletek: Sümegi RE - Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 1-3 (-24, 29, -18, -20) / Fehérvári kezdő: Takács, Sejben, Gazsi, Madácsi, Gelencsér, Deli / Cserék: Csizmadi (libero), Pletser, Nagy B., Halász, Bende, Popovits

Tovább...
 
Mez helyett jelmezben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageA szivacskézisektől a felnőttekig minden korosztály részt vett azon a vidám délutánon, melynek során ezúttal többek között törpök, szelleműzők, ördögök és mesehősök lepték el a Köfém Sportcsarnokot. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az influenzajárvány miatt elmaradt szokásos Mikulás-ünnepséget farsangi jelmezversennyel pótolták az Alcoa FKC kézilabdázói…

Tovább...
 
Albacomp - Szolnoki Olaj KK 96-63 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Szolnoki Olaj KK 96-63 (28-20, 28-13, 22-20, 18-10)/ Albacomp: Simon 14, Hanga 10/3, Radovic 24/6, Lee 25/6, Farkas 6. / Csere: Keller 10, Madár 2, Toya 5/3 / Edző: Szrecsko Szekulovics / Szolnok: Taylor 11/3, Fodor 6, Váradi 5/3, Rice 6, Barro 18 / Csere: Szabó 2, Grebenár 6, Cseh 2, Aleksic 7/3, Vesztergom / Edző: Pór Péter

 
A Szolnoki Olajjal játszanak ma a fehérvári fiúk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 13.

ImageA Szolnoki Olaj KK csapatával csapnak össze ma délután az Albacomp sportolói. A szuperrangadó során a bajnoki második helyezett szolnoki együttes Székesfehérvárra látogat, a mérkőzést pedig a TV-s közvetítés miatt 15:45-kor kezdik el. A viadal előtt az U20-asok 13:15-kor lépnek pályára.

 
Gróf Széchenyi István Emléktúra a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 12.

ImageA „legnagyobb magyar”, vagyis Gróf Széchenyi István halálának 150. évfordulójának emlékére a Nádas-tó Környezetvédő Csoport és a Velencei-tavi Vízi Sportiskola Nonprofit Kht. emléktúrát szervez a Velencei-tavon. Ezzel a gesztussal szeretnének fejet hajtani Széchenyi István - hazafias érdemei mellett -, sportszeretetének is. A gróf ugyanis a lovas sport meghonosítása után evezős hajókat vásárolt Angliából, s barátaival túrázott Pozsony és Bécs között.

Tovább...
 
Támadások a palánkokon túlról... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 12.

ImageMintegy évtizedes szabadidősportként működik Kincsesbányán a kosárlabda, amely kezdete még a Soros Alapítvány által támogatott első egészségtervek időszakára nyúlik vissza. A szervezők heti két alkalom keretében igyekeznek lehetőséget nyújtani a lakóknak azzal, hogy aktív rekreációt biztosítanak a feltöltődéshez, a szürke hétköznapok okozta kisebb-nagyobb stressz helyzetek feloldásához. S most mégis méltatlan támadásokkal kell szembesülniük.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5963 - 5973 / 7449